Ataşehir Sürücü Kursu

Anadolu Yakası Sürücü Kursu

Firmamız İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde sürücü kursu hizmeti sunarak, hem teknik hem de fiziksel özellikler bakımından kursiyerlerimizin tam donanımlı olmalarını sağlıyoruz. Firmamız Anadolu yakası sürücü kursu olarak eğitimlerimizi iki farklı kolda kursiyerlerimize sunuyoruz. Sürücü belgesi almak isteyen adaylarımız için sunmuş olduğumuz kaliteli kurs imkanları ile tam donanımlı bir şekilde sürücü olmalarına olanak sağlıyoruz. Eğitimlerimiz periyodik olarak planlanan ehliyet sınavına göre planlanarak zaman kısıtlaması olmadan detaylı bir şekilde kursiyerlerimize veriliyor. Firmamızın deneyimli olması daha önce hiç araç kullanmayan kursiyerlerimizin sınav tarihine kadar araçları istenilen düzeyde ve kriterlere uygun bir şekilde kullanma tecrübeleri elde etmelerini sağlıyoruz.


Sunduğumuz Diğer Hizmetlerimiz


Sürücü adayları için vermiş olduğumuz teorik bilgilerden sonra sınavlardan iki hafta öğrenilen konuların pratik anlamda uygulanması için konusunda uzman sürücü eğitmenleri eşliğinde araçları güvenli bölgelerde sürüşlerine olanak sağlıyoruz. Teorik olan bilgilerin uygulanması ve sınav komitesinin istediği kriterlerin tam olarak yerine getirilmesi için detaylı ve kapsamlı bir hizmet veriyoruz. Sunmuş olduğumuz Anadolu yakası sürücü kursu hizmetlerinde aynı zamanda ilk yardım dersi de vererek sürücüler başta olmak üzere herkesin bilmesi gereken önemli bir konuyu kapsamlı bir şekilde eğitim olarak sunuyoruz.


Sürücü Belgesi Sınavı


Sürücü belgesi sınavları iki aşamalı olarak yapılıyor. Eğitimlerde olduğu gibi hem teorik hem de pratik anlamda sınav sistemi mevcut. Öncelikle teorik yazılı sınav yapılıyor. Her sürücü adayının bu sınavlardan en az 70 puan alması bekleniyor. 70 ve üzeri puan alanlar pratik sınav tekniği olan sınav komitesi yanında araçları sürüyorlar. Tüm bu işlemlerden başarılı bir şekilde geçen kursiyerlerimiz sürücü belgesi almaya hak kazanıyorlar. Eğitim kalitemizin yüksek olmasından dolayı her sene birçok kişinin sürücü belgesi sahibi olmasına imkan sağlamış bulunuyoruz.