2021 Sürücü Kursu Fiyatları

2021 Sürücü Kursu Fiyatları

Ehliyet fiyatları:

·         Sürücü kursu fiyatları

·         Ehliyet harç ücreti

·         Sınava giriş ücreti şeklindedir

3 ödemeden oluşur. Ehliyet almayı düşünüyorsanız 18 yaşınızı doldurmuş ve zihinsel bakımdan yeterli olmanız gerekir. Bütün gereklilikleri karşılıyorsanız, sizde ehliyet sahibi olabilir ve otomobil kullanmanın keyfini ve kolaylığını yaşayabilirsiniz. Ehliyet sahibi olmak için firmamız ile iletişime geçebilir ve eğitimlere kısa süre içerisinde başlayabilirsiniz.



Bütçenize Uygun Fiyatlar

Sürücü kursu fiyatları birçok firma ile kıyaslandığında oldukça makuldür ve her bütçeye uygundur. İster öğrenci olun, ister çalışan, bütçeniz için en uygun ehliyet eğitimin bizden alabilirsiniz. İstanbul'un merkezi bölgesinde bulunan Ataşehir sürücü kursumuz ile en iyi ehliyet eğitimini alabilir ve trafik ile alakalı tüm kuralları öğrenebilirsiniz. Sadece otomobil kullanabilmek için değil, motosiklet kullanabilmek içinde ehliyete ihtiyaç duyarsınız. Aynı otomobil kursları gibi motosiklet kurslarını da bizden alabilir ve ehliyet sahibi olabilirsiniz. Ehliyet sahibi olmak sizi hem bilinçli bir sürücü yapacak hem de araç kullanımını detaylı şekilde öğretecektir.


Son Teknoloji Materyaller

Son teknoloji simülasyon cihazlarımız ve uzman eğitmenlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Ayrıca firmamız rezistansta hizmet veren ilk ve tek sürücü kursudur. Kursa kayıt olduktan sonra birçok insan ile arkadaşlık kurabilir ve boş zamanlarınızı dolu dolu değerlendirebilirsiniz. Birçok bütçeye ve kişiye uygun sürücü kursu fiyatları ile hizmetinizde olan firmamız, size en iyi kurs deneyimini yaşatmayı amaçlıyor. İnternet sitemiz üzerinde bulunan telefon numarası veya iletişim formu üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve kurs başvurusu yapabilirsiniz.