Ataşehir Sürücü Kursu

Motor Ehliyeti

Türkiye’de arabalara nazaran ulaşım açısından kolay olması dolayısıyla motor tercih edilmektedirler. Özellikle ergen ve genç çocuklar arasında popülerlikte ilk sıralarda yerine alıyor. Hızlı olması ve dar sokaklara ulaşması açısından tercih ediliyor. Ehliyete yazılmak ve hızlı almak isteyen adayların sayısı oldukça fazladır. Hem tek seferde geçmek isterler hem de güvenilir olsun isterler. İşte o yer tam da burası. Bizimle detaylı bilgi almak için iletişime geçin.


Motor Ehliyeti Nasıl Alınır?

B1, A1 ve M sınıfı motor ehliyeti almak isteyen sürücü adayları 16 yaş şartını sağlamalı. Ağustos 2004 doğumlu olan sürücü adayları 2020 yılı Ağustos ayını takiben A1 motor ehliyeti alabilir. A sınıfı almak isteyen sürücü adayları en az 24 yaş şartını ve 2 yıllık süre ile a2 sınıfı ehliyete sahip olmamalılar. A2 sınıfı motosiklet ehliyeti içinse 18 yaş şartını sağlamalılar. Ağustos 2002 doğum yılı şartını sağlayan sürücü adayları 2020 Ağustos ayı itibarı ile A2 motosiklet ehliyeti alabilir. Yeni başvuru için geç kalmayın. Doğru, mükemmel, kazanma oranı yüksek bir sürücü kursu arıyor iseniz iletişim formu üzerinden ya da telefon ile web sayfası üzerinden başvuruda bulunun. Özel Ataşehir sürücü kursuyla iletişime geçip kursa başvuruda bulunabilirsiniz.


Motor Ehliyeti Almanın Aşamaları Nelerdir?

Teorik dersleri ve direksiyon eğitimini sürücü kurslarından almış olan sürücü Milli Eğitim Bakanlığının belirlemiş olduğu tarihlerde yazılı ve uygulamalı sınava tabi tutulmaktadırlar. Yazılı sınav e-sınav üzerinden gerçekleştirilmektedir. Belirlenmiş konular üzerinden 50 soru sorulur ve 100 puan sistemi olarak değerlendirilir. En alt taban olan 70 puan almayı başaran adaylar direksiyon sınavına girmeye hak kazanmaktadırlar. Direksiyon sınavı süresi 35 dakika olup 5 dakikalık özel parkuru başarı ile geçen adaylar 30 dakika süre içinde trafiğin olduğu güzergahlarda motosiklet ve motor kullanmaları gerekmektedir. Her iki etabı da istenen kriterler doğrultusunda başarılı bir şekilde geçen sürücü adayları motor ehliyeti almaya hak kazanırlar. Ataşehir sürücü kursu ile başarınız zirvede olacaktır. Kaliteli verilen eğitim, uzman kadrosu ile hizmetinizdeyiz.